MALATYA / BATTALGAZİ - Derme İmam Hatip Ortaokulu

Derme İmam Hatip Ortaokulu

HAMİDİYE MAH. NASUHİ CAD. NO 2A BATTALGAZİ / MALATYA
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında paylaşımcı yönetim ve sürekli gelişim anlayışıyla paydaşlarının beklentilerine cevap veren, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden özgün, etkili ve nitelikli okul olmaktır.
Misyon
Vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik düşünceye sahip, insan haklarına saygılı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendini ifade eden, kendine güvenen, bilinçli nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi, tüm personelimizi okulumuzda çalışmaktan, tüm öğrencilerimizi okulumuzda eğitim öğretim görmekten memnun etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.
Başarılar
2021 - 2022 yılı mezunlarından 1 öğrencimiz AKÇADAĞ Fen Lisesini, 5 öğrencimiz ise il genelindeki sınavla öğrenci alan Liseleri kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli
Kalorifer - Doğalgaz
Okul il merkezinde bulunmaktadır.