MALATYA / BATTALGAZİ - Derme İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini çok boyutlu desteklemek amacıyla kurulan "Öğretmen Bilişim Ağı" (ÖBA), öğretmenlerimiz tarafından aktif olarak takip edilmektedir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama programını hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hacer HACIEVLİYAGİL' e ve emeği geçen bütün öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dini günleri ve geceleri öğrencilerimizle kutluyoruz.

Mübarek Miraç Kandili için öğrencilerimizin yapmış olduğu pano çalışması.

Mrt

Yenilenen kütüphanemiz ve bilişim teknolojileri sınıfımız öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Şbt

Derme İmam Hatip Ortaokulu olarak kütüphanemizi ve koridorlarımızı sosyal yaşam alanına dönüştürdük, öğrencilerimiz satranç ve kitaplarla bir arada vakit geçiriyor.

Şbt

Okulumuz kütüphanesi ve koridorlarına yerleştirdiğimiz satranç takımları ile öğrencilerimizi satranç oynamaya teşvik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve yöneticilerine, 17 Ocak 2022 tarihinde, din Kültürü öğretmenimlerimiz tarafından "Hz. Muhammed'in Eğitim Anlayışı ve Metotları" konulu seminer verildi.

Şbt

2 Aralık 2021 tarihinde, Mesleki Rehberlik kapsamında kariyer günleri düzenlendi. İl Tarım müdürlüğü gıda mühendisi tarafından veriler bilgiler için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Cengiz Öztürk  8.sınıf velilerine liselere giriş sınav sistemi ve okul başarısında ailenin rolü ile ilgili seminer düzenlemiştir.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik İl Milli eğitim müdürlüğünün hazırladığı il geneli deneme sınavı yapıldı.

Kas

Okul yöneticilerimiz Din Öğretimi genel müdürlüğünün aylık faaliyetlerinden Yöneticilik ve etik ilkeler seminerine katıldılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şanlı Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ey yükselen yeni nesil ! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek olan sizsiniz."